Parcul Kaulai

- Jul 12, 2017-

De asemenea, cunoscut sub numele de descendent galling. Medicamentul este o rășină schimbătoare de anioni.

[Dozare frecvent utilizată] 10-20g / ori, de 1-2 ori / zi. Eficacitatea și efectele secundare sunt, în esență, similare cu cele ale testului, dar sunt mai ieftine.

(Iii) alilamină (divistiramină)

Este un fel de rășină schimbătoare de anioni cu efect farmacologic.

[Dozare frecvent utilizată] 6-12g / zi. Indicațiile de scădere a lipidelor din sânge și efectele secundare ale medicamentului au fost similare cu cele ale testului, dar aplicarea clinică nu a fost la fel de bună ca Kaulai din amină.

Agentul de integrare a acidului cholic din rășină a fost utilizat pentru studierea și aplicarea Kaulai în țări străine și a fost utilizat ca medicament de prim rang pentru TC. Internul utilizat în examinarea aminelor depinde de importurile din străinătate, prețul este scump, combinat cu doze mari, gust slab și ușor de provocat constipație, astfel încât numai în câteva spitale mari au fost folosite în cazuri speciale individuale, numai Experiență clinică sporadică.

Intern Nanjing Stone Hill Pharmaceutical Factory a fost capabil să producă testul de amine și de către spitalul afiliat Zhenjiang Medical College la 164 pacienți cu teste domestice hiperlipidemice la domiciliu de 16g și 94 de pacienți cu hiperlipidemie doză zilnică de fenofibrat 300mg, Observație comparativă. Rezultatele au arătat că TC, LDL, TG și tc / hdl-c au scăzut cu 25,1%, 42,2%, 4,8% și respectiv 37,3% comparativ cu tratamentul anterior. HDL Rose 17,5% (cu excepția tgp> 0,05, restul p este 0,01). TC, LDL, tc / hdl-c și HDL au fost semnificativ mai bune decât grupul cu fenofibrat (p 0,01).