Cu risc ridicat heterosexualii ar trebui să ia pilula de prevenire HIV, prea

- Sep 19, 2017-

JOI, 9 Aug--Medicii ar trebui să ia în considerare prescrierea pilula de prevenire HIV Truvada a pacienţilor lor heterosexuali, care sunt la risc crescut pentru virusul, nu doar cu risc ridicat bărbaţi homosexuali şi bisexuali, experţi de la centrele americane pentru controlul şi prevenirea bolilor, a declarat Joi.


CDC Anuntul vine pe tocuri de recenta de cercetare care a relevat că 27 % din nou HIV cazuri în Statele Unite în 2009 heterosexuali implicate care nu au fost injectarea de droguri. Pe baza acestor constatări, guvernul oficialii din domeniul sănătăţii recomandă că pilula o dată pe zi, de asemenea, ajută la prevenirea infecţiei cu HIV la bărbaţi heterosexuali cu risc ridicat şi femei.


Luna trecută, US Food and Drug Administration a aprobat utilizarea Truvada pentru reducerea riscului pentru achiziţionarea sexuale infecţiei HIV în rândul adulţilor, inclusiv heterosexuali şi homosexuali sau bisexuali oameni.


Recent actualizate CDC este o încercare de a preveni răspândirea HIV prin sex heterosexuale. Oficiali din domeniul sănătăţii din SUA a precizat că Truvada, atunci când luate în mod regulat în combinaţie cu alte măsuri preventive, poate oferi un nivel suplimentar de protecţie pentru bărbaţi heterosexuali si femei la risc ridicat de infectare cu virusul care cauzeaza SIDA.


CDC nu recomandă Truvada pentru toate heterosexuali care sunt activi sexual, şi ei subliniez că prezervativul ramane un bun prima linie de apărare împotriva HIV. Cu toate acestea, cupluri in care un membru este HIV-pozitiv, iar celălalt este neinfectate, poate arata Truvada ca o opţiune în plus faţă de utilizarea prezervativului. Şi în cazul în care o astfel de pereche a vrut să aibă un copil, Truvada ar putea fi o opţiune bună în acest caz, de asemenea, Dr. Dawn Smith, medic de CDC, care a fost autorul principal de Noua orientare, a spus Associated Press.


Oficiali CDC recomandă, totuşi, că medicii care considera prescriere medicamente anti-HIV pentru pacienţii lor heterosexuali cu risc ridicat ar trebui să fie la anumite aceşti bărbaţi şi femei nu sunt deja infectate cu virusul. Medicii trebuie să monitorizeze pacienţilor lor statutul HIV, de asemenea, continuu și oferi consiliere regulate pe alte metode de a preveni răspândirea HIV, cum ar fi practicarea sexului protejat de acest grup cu risc ridicat.


Grad ridicat de risc heterosexuali sunt "nu o parte a epidemiei vrem să ignore", a declarat Smith, de la CDC Centrul National pentru HIV/SIDA, hepatita virală, STD şi prevenire TB, AP.


Atunci când este utilizat ca un preventiv, costurile pastila zilnic între 6.000 $ și 12.000 $ an, deşi unii asigurători privaţi şi programele Medicaid poate acoperi, Smith a adăugat.


Deşi Truvada, făcute de Gilead Sciences, a fost aprobat din 2004, autorii CDC remarcat faptul că liniile directoare referitoare la utilizarea de droguri vor fi actualizate şi mai multe informaţii despre sale eficacitatea şi siguranţa pentru toate grupele de risc pentru HIV devine disponibil de la studii suplimentare.


În Statele Unite, un estimat 48.100 noi infecţii HIV a apărut în 2009, autorii remarcat în fundal informaţiile în raport, care a fost publicat in numarul din august 10 CDC morbidităţii şi mortalităţii săptămânal raport.Source:drugs.com