Proces Global constată HIV medicamente trebuie luate drept după diagnostic

- Sep 26, 2017-

Miercuri 27 mai 2015 – Persoane cu HIV ar trebui să înceapă a lua medicamente pentru a lupta virusul care cauzează SIDA, de îndată ce acestea sunt diagnosticate, găseşte un nou studiu internaţional.


Oamenii de ştiinţă implicaţi în proces au fost atât de impresionat de beneficiile pentru sănătate de timpuriu utilizarea de droguri de HIV, care se închide studiul devreme astfel încât acestea ar putea oferi medicamente pentru toţi participanţii.


Rezultatele ar putea modifica directivele Organizaţiei Mondiale a sănătăţii despre cel mai bun mod de a trata persoanele cu HIV, a declarat experţii. În prezent, care recomandă ca pacienţii cu HIV nu începe tratamentul, până când sistemul lor imunitar arată semne de slăbire.


"Avem acum au defrişat dovada că este semnificativ mai mare beneficiu de sănătate a unei persoane infectate cu HIV pentru a începe Terapia antiretrovirală mai devreme decat mai tarziu," a spus Dr. Anthony Fauci, director al SUA Institutul National de alergii şi boli infecţioase, într-o declaraţie.


"Mai mult decât atât, terapia precoce transmite un dublu beneficiu, nu numai îmbunătăţirea stării de sănătate a indivizilor dar în acelaşi timp, prin reducerea lor virale load, reducerea riscului se va transmite HIV altora. "Aceste constatări au implicatii globale pentru tratamentul HIV, a adăugat el.


Studiul a început în 2011. Aproape de 4.700 infectaţi cu HIV, bărbaţi şi femei au luat parte la site-uri 215 în 35 de ţări. Aproximativ jumătate au fost repartizaţi aleatoriu să înceapă tratamentul medicamentos imediat, în timp ce cealaltă jumătate nu lua medicamente, până când sistemul lor imunitar slăbit.


Începând cu luna martie, cercetatorii au descoperit 41 de cazuri de probleme grave de sănătate - cum ar fi moartea sau progresia la SIDA--în cei care au inceput tratamentul precoce, faţă de 86 în cei care au luat medicamente mai târziu. Pacienţii care au luat droguri mai devreme, de asemenea, s-au descurcat mai bine indiferent unde au trăit şi indiferent de avere din țările respective.


Deşi Fauci a declarat că constatările au "implicaţiile la nivel mondial", ei vor avea impact mai puţin în ţările avansate, în cazul în care este mai frecventă pentru persoanele infectate cu HIV să fie diagnosticate devreme şi să înceapă să ia medicamentele în curând după aceea.


Chiar şi în Statele Unite, în cazul în care liniile directoare federale sugerează că pacienţi nou diagnosticaţi începe să luaţi medicamente imediat, unii pacienţi fără a avansat boala să nu începeţi să luaţi medicamente.


Fac acest lucru pentru o varietate de motive, a declarat Dr. Tanya Ellman, un HIV specialist şi instructor în medicina clinica la Columbia University Medical Center din New York City.


Cei fără simptome poate vă faceţi griji despre efectele secundare ale medicamente, deşi medicamente mai recente "sunt mult mai bine tolerat decat cele din anii anteriori," a spus ea. În plus, "medicii pot întârzia terapie dacă acestea sunt în cauză un pacient nu este gata să ia medicamente în mod constant", a adăugat ea. "Utilizarea inconsistente va controla în mod eficient virusul si poate duce la apariţia rezistenţei la medicament," o condiţie în care boala se dezvoltă capacitatea de a se sustrage controlului prin medicaţie.


Școlară a spus noile descoperiri de sprijin orientările federale existente şi poate duce la o extindere a recomandările OMS, care sunt datorate pentru o actualizare.


Totusi, a spus ea, în multe locuri din întreaga lume, majoritatea pacienţilor nu sunt diagnosticate până când sistemele lor imune sunt slăbite, "a face diagnosticul precoce şi mai eficientă o prioritate de testare."Sursa: drugs.com