CDC: Americanii negru cu HIV încă mai puţin probabil pentru a obţine în curs de desfăşurare de îngrijire medicală

- Oct 13, 2017-

Vineri 5 februarie 2016 – HIV în timp ce diagnostice au scăzut semnificativ în ultimul deceniu în Statele Unite, negri cu HIV sunt mai puţin probabil decât albi sau hispanici pentru a primi îngrijire de rutină, în curs de desfăşurare, în conformitate cu centrele americane pentru controlul şi prevenirea bolilor.


Din 2005 până în 2014, anual HIV diagnostice a scăzut de 19 la sută în Statele Unite ale Americii. Infecţii printre femeile de culoare a scăzut 42 la sută în această perioadă. În ciuda acestui progres în lupta împotriva HIV, diferenţele rasiale persistă, CDC găsite. În timp ce negrii alcătuiesc 12 la sută din populaţia SUA, ele au reprezentat pentru aproape jumătate din toate diagnostice de HIV în 2014.


"CDC a lucrat timp de mulţi ani pentru a elimina neconcordanțele HIV care există în cadrul comunităţii negre", Dr. Eugene McCray, director al CDC Divizia de prevenirea HIV/SIDA, a declarat într-un comunicat de presă de agenţie. "În timp ce ne vedem semne de succes, trebuie să continuăm noastre se concentreze pe strategii de prevenire, care va avea cel mai mare impact asupra comunităţilor afro-americană şi naţiunea generală. Un domeniu-cheie al focalizare este de a asigura că persoanele care trăiesc cu HIV sunt diagnosticate precoce, rapid legate de îngrijire şi de a primi îngrijire consistentă, care îmbunătăţeşte viaţa lor şi protejează sănătatea partenerilor lor."


În plus faţă de a ajuta oameni cu virusul îmbunătăţi sănătatea lor, în curs de desfăşurare de îngrijire poate preveni noi infecţii HIV. CDC a subliniat că cele mai multe ori este răspândirii HIV de persoanele infectate nu sunt tratati si cei care nu sunt conştienţi că au virusul.


Dr. Jonathan Mermin este director al CDC Centrul National pentru HIV/SIDA, hepatita virală, STD şi prevenire TB. "Probleme de concordanţă de îngrijire. Acesta permite persoanelor cu HIV să trăiască viaţa mai lungă, mai sănătoase şi previne infectiile nou,"a spus el în comunicat de presă. "Şi închide această lacună în îngrijire va fi esenţială dacă suntem pentru a vedea îngustarea rasială divide în HIV diagnostice închide complet."


Din 2011 până în 2013, doar 38 % din pacienţii cu HIV negru a primit tratament consecvent. În această perioadă, cu toate acestea, aproximativ 50 % din albi şi hispanicii cu virusul a avut îngrijire continuă, potrivit CDC Feb. 4 morbidităţii şi mortalităţii săptămânal raport.


Negru femeile cu HIV s-au descurcat mai bine decât bărbaţi de culoare, CDC remarcat. În timp ce 44 la sută din femeile de culoare a beneficiat de rutina de îngrijire, doar 35 % din bărbaţi de culoare au procedat la fel. Majoritatea pacientilor HIV negru care au primit în curs de desfăşurare de îngrijire au fost infectate in timpul contactului heterosexual.


Oficiali din domeniul sănătăţii din Statele Unite se străduiesc pentru un răspuns mai coordonată a epidemiei de HIV, CDC spune. Aceste eforturi includ folosind strategii de prevenire HIV, care vizează negri şi alţii la risc mai mare pentru cei care sunt diagnosticaţi primi îngrijire medicală continuă. Stare de sănătate departamentele vor primi finanţare pentru a extinde serviciile de prevenire HIV şi tratament la persoanele de culoare, în special de gay, bisexuali şi transsexuali Tineretului.
Sursa: drugs.com