BHIVA provocări BMJ recomandări cu privire la arta în timpul sarcinii: Tenofovir încă recomandat

- Oct 30, 2017-

BHIVA provoaca BMJ recomandări privind arta în timpul sarcinii: Tenofovir încă recomandatDe Simon Collins

La Hiv i-bazăPe 21 septembrie, Asociaţia Britanică de HIV (BHIVA) a luat neobişnuit pas de a emite o declaraţie (a se vedea mai jos) să conteste public un document recent la British Medical Journal (BMJ). Declaraţia a provocat, de asemenea, recomandări legate de BMJ, mai ales peste alegere de artă în timpul sarcinii.

Studiul BMJ controversate, publicat două săptămâni mai devreme, folosit o analiză Cochrane pentru rezultate grave legate de INRT componente ale artei, recomandând vechi INRT zidovudină trebuie acum utilizate în defavoarea tenofovir DF (TDF) sau abacavir.

Revizuirea BMJ are probleme metodologice semnificative, care, de asemenea, contesta încheierea de hârtie. Acestea va fi extins într-o revizuire i de bază în viitoarea problema fo HIV tratament Buletinul.

Răspunsul de la BHIVA sarcina orientări scrierea grupului este tipărit mai jos.

Asociaţia Britanică de HIV (BHIVA) ca răspuns la articolul BMJ "terapiei antiretrovirale la gravide care trăiesc cu HIV: un ghid de practica clinică" 1 publicat 11 septembrie 2017


Publicitate

Rezumat


BHIVA nu acceptă recomandările "arta la gravide care trăiesc cu HIV: un ghid de practica clinică" (BMJ, 09.11.17).

Alte revizuiri sistematice şi numeroase studii observaţionale Arată TDF să fie în siguranţă în HIV în timpul sarcinii.

BHIVA de acord orice decizie referitoare la ARV întotdeauna ar trebui să fie discutate în întregime cu fiecare femeie.

BHIVA pe recomandarea rămâne să continue sau să înceapă TDF sau abacavir cu emtricitabine sau lamivudină ca o coloană vertebrală Nucleozidici.

Nu credem aceste date ar trebui să utilizeze influenţa TDF/emtricitabine pentru profilaxia pre-expunere la femei potenţialului copilului-poartă.

Această revizuire BMJ sistematică a "recomandat" că femeile gravide care trăiesc cu HIV nu trebuie tratate cu o combinaţie TDF/emtricitabine/lopinavir/ritonavir datorită mai mari rate de deces neonatal precoce a raportat în promisiunea, randomizate clinice Trial.2

Procesul de promisiunea faţă de eficacitatea zidovudinei/doză unică nevirapine cu combinaţie de protează bazate pe inhibitor (lopinavir-ritonavir) arta folosind zidovudină/lamivudină sau tenofovir/emtricitabine vertebrală pentru a preveni transmiterea de la mama la copil la femeile cu CD4 de celule Contele > 350 celule/mm3.

BHIVA nu se recomanda utilizarea lopinavir/ritonavir pentru tratamentul HIV la adulţi, inclusiv la gravide, şi cu siguranţă nu la doza mai mare de 50 %, folosit în trimestrul 3 in procesul de promisiune. În plus promisiunea investigat rezultatele la femei iniţierea terapiei. Cele mai multe femei din Marea Britanie va concepe pe arta, cel mai frecvent cu TDF/FTC coloana vertebrală şi acest studiu se referă la acea cohorta.

Recenzie sistematică au facut o recomandare"slab" ca zidovudina/lamivudină se recomandă preferential peste TDF/emtricitabine ca coloana vertebrală de nucleozide la femeile gravide din cauza numarului mai mic de stillbirths si decese neonatale timpurii în acest braţ studiu de promisiune. Ca ambele arme primit lopinavir/ritonavir BMJ panou postulează că TDF/emtricitabine este cauza diferenţa. În ciuda panoul BMJ afirmaţia că interacţiunile farmacocinetice dintre tenofovir şi lopinavir/ritonavir nu sunt relevante sunt date de raportare nivelurile crescute de ambele medicamente în gazdă când co-administrate în doze standard.

Trei anterioare sistematic reviews3-5 raportat nici o creştere de nastere evenimente adverse sau evenimente de siguranţă (şi nici un risc crescut de Anomalii congenitale) la sugari expuşi la tenofovir comparativ cu non-TDF care conţin regimuri la sugari expuşi la HIV, deşi datele rămâne limitată şi studii evaluarea neonatală mortalităţii infantile anthropometry şi creşterea oaselor sunt necesare. A folosit aceste revizuiri sistematice pentru a informa orientările lor HIV şi sarcină, care include utilizarea de TDF care conțin regimuri.

În plus faţă de aceste revizuiri sistematice, există numeroase studii observaţionale arătând TDF/emtricitabine să fie în siguranţă în timpul sarcinii. De exemplu, nae et al6 a publicat un studiu de supraveghere de naştere 47.027 gravidelor în Botswana, inclusiv 11.932 femei cu HIV, în cazul în care au fost preterm naştere, foarte preterm naştere, dimensiuni mici şi foarte mici pentru vârsta gestaţională, nasterea unui copil mort, şi deces neonatal evaluate. În acest grup foarte mare, riscul pentru orice rezultat naşterea adverse negative sau severă a fost cel mai mic dintre nou-născuţi expuse la un regim combinat TDF, emtricitabine si efavirenz, dar toate TDF/emtricitabine bazate regimuri s-au dovedit a fi mai sigure decât cele cu zidovudina / Lamivudine ca o coloană vertebrală şi cel mai înalt risc de rezultate negative cu observate în aceste femei primesc bazate pe lopinavir regimuri.

Grupul de scriere de acord că orice decizie referitoare la ARV întotdeauna ar trebui să fie discutate în întregime cu fiecare femeie. În prezent, recomandarea noastra ramane să continue sau să înceapă tenofovir sau abacavir cu emtricitabine sau lamivudină ca coloana vertebrală de nucleozide (Grading: 2C). Al treilea agent ar trebui să fie una dintre următoarele: efavirenz, raltegravir, rilpivirine, amplificat de ritonavir darunavir sau amplificat de ritonavir atazanavir, conform guidelines7 Naţional de tratament BHIVA Adult. În plus grupul nu cred că aceste date trebuie să influenţeze deciziile să folosească tenofovir/emtricitabine pentru profilaxia pre-expunere la femei potenţialului copilului-poartă.

BHIVA liniile directoare privind managementul HIV în timpul sarcinii vor fi publicate spre consultare mai târziu în acest an.


Sursa


BHIVA grup de scris. Asociaţia Britanică de HIV (BHIVA) ca răspuns la articolul BMJ "terapiei antiretrovirale la gravide care trăiesc cu HIV: un ghid de practica clinică" 1 publicat 11 septembrie 2017. (21 septembrie 2017).

www.bhiva.org/BHIVA-response-to-BMJ-article.aspxSursa: Hiv i-Base