Americanii cu HIV rămâne pe salvare Meds Longe

- Oct 23, 2017-

Miercuri 31 mai 2017--Mai americanii cu HIV sunt lipit cu medicamente care transforma o boală fatală într-o condiţie uşor de gestionat, arată un nou studiu.


"Aceasta reprezintă o mulţime de oameni care sunt pe moarte nu şi nu infectarea altora," a declarat corespunzătoare autor Ira Wilson, Catedra de Universitatea Brown politica de servicii de sănătate şi Departamentul de practică, în Providence, colegi de studiu


"Aceste diferențe reprezintă beneficiu imens, foarte real,", a adăugat el într-un comunicat de presă Universitatea.


Deşi au existat creşteri semnificative în cât timp pacienţii HIV ia medicamente lor, mulţi oameni încă să încetaţi să luaţi medicamente după câţiva ani, cercetătorii au avertizat.


În studiu, cercetatorii au analizat datele din aproape 43.600 pacienţi Medicaid, în 14 state din 2001-2010, şi a găsit durata de timp pacienţii păstrat iau medicamente antiretrovirale au crescut mai mult de 50 la sută.


În perioada 2001-2003, jumătate din pacienţii încetat să luaţi medicamente HIV aproximativ 24 de luni după începerea ei, dar care a crescut de la 35,4 luni 2004-2006. Mai mult de jumătate dintre pacienţi au fost luaţi în continuare medicamente 2007-2010, la sfârşitul perioadei de studiu, cercetatorii au raportat.


Cu toate acestea, studiul a constatat, de asemenea, că femeile, negri şi persoanele care trăiesc în anumite state (de exemplu, Louisiana şi Texas) a rămas mult mai probabil să întrerupă terapia mai devreme decât bărbaţii, albii şi persoanele care trăiesc în alte state (Maryland si New Jersey, de exemplu).


"Deşi este îmbunătăţirea, este încă nu optimă. Există o mulţime de loc pentru îmbunătăţiri în continuare. Totusi, multe persoane se intrerupe terapia într-o perioadă scurtă de timp,", a spus autorul studiului Bora Youn, un student absolvent de la maro.


Motive de ce pacienţii cu HIV să încetaţi să luaţi medicamente lor includ costurile, efectele secundare şi stigmatizarea, potrivit cercetătorilor.


Studiul a fost publicat recent în revista SIDA.
Sursa: drugs.com