Pacienţii care rezistente nevoie de salvare tenofovir?

- Nov 23, 2017-

Pacienţii care rezistente nevoie de salvare tenofovir?

 

Lamivudină rezistenţa, cum ar fi schimbarea entecavir, din cauza sale încrucișată, nevoie de 2 comprimate pe zi, mai mult de 6 luni, există încă riscul de rezistenta la medicamente. Adăugarea de adefovir datorită eficacitatea Inferioară, niveluri mai ridicate de virus pot să apară la pacienţii cu rezistenta dual. Tenofovir este, prin urmare, cea mai buna alegere, poate fi eficace în primul plus adefovir ineficiente.

 

În combinaţie cu 加阿德福韦 rezistente la lamivudină nevalidă cazuri, din cauza lipsa de eficacitate a adefovir, sau au fost rezistente pentru a comuta la tenofovir monoterapie relief, nivele virale poate fi scăzut, dar nu poate lucra. Un grup de astfel de cazuri 59 cazuri 20 cazuri rezistente la LMV, ADV rezistenţă 17 cazuri înainte de pansament mediana VHB DNA5.33 log10IU / ml, în timpul examinării de hipersensibilitate 48 de săptămâni şi săptămâni 96, virus în mod constant sub 80cp / ml, respectiv, doar 46 % și 64 %.

 

Tenofovir şi entecavir sunt utilizate în combinaţie pentru a salva multidrog rezistenta tratate cu mai multe linii analogilor. Un grup de 57 de pacienţi care au folosit o varietate de medicamente numite Nucleozidici în patru ani, aproape jumătate din boală hepatică decompensată sau ciroză, astfel de pacienţi adesea promova droguri mai bolnav, sau chiar catastrofale consecinţe. Tratamentul combinat a două medicamente, 90 % în termen de 6 luni de ADN VHB<400 cp="" ml,="" effective="" against="" the="" complex="">