Tenofovir, tenvir tratament antiviral hepatita B cel mai eficient medicament

- Nov 28, 2017-

Tenofovir, tenvir tratament antiviral hepatita B cel mai eficient medicament

Analogi de nucleozide curent pentru tratamentul hepatitei cronice B includ lamivudină (lupu), adefovir (ADV), telbivudină (LdT), entecavir (ETV) şi tenofovir (TDF). Primele patru medicamente au fost enumerate în piaţa internă şi au fost larg utilizate clinic, în timp ce TDF figurează doar în ţări străine, ţara nu a fost utilizat pentru a trata hepatita B. Prin urmare, acest articol va fi caracteristicile de droguri, eficacitate clinică, rezistenta la medicamente şi alte scurtă introducere.

Primul, TDF PK / PD caracteristicile de bază

TDF este administrat ca sa prodrug tenofovir disoproxil fumarat [9-(R) -2-(phosphooxy)-propil] adenină sau PMPA) şi este fosforilate la PMPApp de nucleotide. PMPApp, atunci când încorporat în ADN-ul şuviţe, se termină strand ADN-ului şi este un inhibitor competitiv al nativ deoxyadenosine 5'-trifosfat. După administrarea orală, Tenofovir disoproxil fumarat este convertit la Tenofovir de plasmă esterazei. Tenofovir este eliminat prin filtrare glomerulara si activ secretia de paie renale. O doză-gama de studiu la pacienţii cu HIV-1 infecţie a arătat că o doză de TDF de 300 m a fost optimă şi nici o doză-gama de studii au fost efectuate la pacienţii infectaţi cu VHB. La pacienţii cu VHB, doza recomandată de TDF este 300 mg/zi, indiferent dacă a fost dat nucleoside analog.

Compania este situată în:

Al doilea, tenofovir eficacitatea clinică

Faza III studii clinice 102 şi 103 comparat eficacitatea TDF şi ADV la pacienţii AG HBE-negativ şi AG HBE-pozitiv, respectiv [1 - 2]. La 48 de săptămâni, pacienţi din grupul ADV au fost trataţi cu TDF pentru tratament în continuare. Rezultatele studiului (a se vedea tabelul 1 pentru detalii) a arătat că, la 48 de săptămâni, rata negativ ADN VHB în TDF grup a fost semnificativ mai mare decât cea din ADV grup (93 % și 63 %, respectiv; P<0.001 for="" hbeag-negative="" patients;="" 76="" %="" and="" 13%,="" p=""><0.001). hbeag="" seroconversion="" rates="" were="" similar="" between="" the="" two="" groups="" (21%="" and="" 18%,="" respectively,="" p="0.36)," and="" hbsag="" negative="" rates="" were="" higher="" in="" the="" two="" groups="" than="" in="" the="" adv="" group="" (3.2%="" and="" 0,="" respectively;="" p="0.02)." at="" week="" 144,="" hbv="" dna="" was=""><400 copies="" ml="" in="" 87%="" of="" hbeag-negative="" patients="" and="" 72%="" of="" hbeag-positive="" patients="" in="" the="" tdf="" group="" and="" 88%="" and="" 71%="" in="" the="" adv-converted="" tdf="" group,="" respectively="" respectively,="" 81%="" and="" 74%,="" sustained="" normal="" alt="" levels,="" hbeag="" negative="" rate="" of="" 34%.="" visible="" adv="" treatment="" group="" converted="" to="" tdf,="" more="" patients="" received="" hbv="" dna="" negative,="" negative="" rate="" and="" tdf="" naive="" patients="">

Compania este situată în:

TDF este un roman Nucleozidici (acid) analogice, şi studii clinice au demonstrat că are un efect bun antiviral impotriva VHB, infecţiei cu HIV şi rezistente la lamivudină pacienţi [19]. Cele mai recente cercetări arată că, TDF singur tratamentul infecţiei singur CHB are, de asemenea, un bun efect şi virus de inhibare. Deoarece TDF este superior adefovir dipivoxil împotriva VHB, incidenţa de rezistenta la medicamente este scăzută şi este eficient în tulpini mai rezistente la VHB. Prin urmare, TDF are largă aplicare perspective în tratamentul infecţiei cu VHB [20]. Multe studii clinice pe eficacitatea şi siguranţa TDF în tratamentul CHB singur sunt în plină desfăşurare. Cu toate acestea, TDF a fost utilizat pe scară largă în tratamentul de insuficienţă hepatică, insuficienţă renală, eficacitatea şi siguranţa de transplant şi alţi pacienţi încă nevoie de alte studii clinice la scară largă a confirmat faptul că eficacitatea şi siguranţa CHB în femeile gravide şi copii au nevoie de continuarea studiilor. Eu cred că prin eforturile continuă colaborare savanţi din diferite ţări, medicamente vechi va fi continuu îmbunătăţit şi popularizat. Noi şi mai bune CHB medicamente vor apărea, de asemenea, într-un flux fără sfârşit, aduce veşti bune pentru a calma suferinţa de Marea majoritate a pacientilor.