Tenofovir cum de a proteja sarcina?

- Nov 24, 2017-

Tenofovir cum de a proteja sarcina?

 

(1) la făt şi sugari: siguranţa tenofovir sarcinii este clasa B. placentară permeabilitate de 95-99 %, 19 ori doza de nici o toxicitate fetala sau reproducere prejudiciu în șobolani sau iepuri. Până în prezent în străinătate tenofovir sau lamivudină au o mulţime de experienţă clinică în timpul sarcinii, nu există nici o dovadă de teratogeneză sau reacţii adverse pentru sarcina. Embrionii sunt non-toxice și nu provoacă diformităţi asupra fătului. Tenofovir sau lamivudine poate fi secretat in lapte, dar nu este dăunător pentru nou-născuţi.

 

(2) mama hepatita: tenofovir are un efect protector pe întreg procesul de sarcină, 3,4 luni după luarea aminotransferazei redusă la normal, puteţi începe sarcinii. La sfârşitul sarcinii, majoritatea oamenilor au un virus ser negative, care pot bloca intrauterină şi transmiterea de naştere. Eficacitatea de tenofovir este mai puternică decât lamivudină, aproape nici o rezistenţă; lamivudină rezistenţa cuantumul de 20 % în termen de 1 an, plin de risc a rezistenţei la medicament în timpul sarcinii.

 

(3) pentru mamele cu sex cronice: virus de ser niveluri peste 6 copii / ml pot fi transmise intrauterine sau naştere, vaccin hepatitic B postnatale si imunoglobulina hepatitei B nu pot fi prevenite. Ar trebui să înceapă din saptamana 28 de sarcina serviciului lamivudină pentru a opri livrarea, mai mult de 10 de ani au fost implementate acasă şi în străinătate, în condiţii de siguranţă şi de încredere.

 

Tenofovir lamivudină mai puternic, dar nu ca folosind, motivele trebuie să pornească de la zero:

 

1. jumătate de gene fătului la Tatăl, această jumătate este ca femeile gravide sunt alogrefe, în scopul de a evita sistemul imunitar a lui mama respingere a fatului, femeile gravide trebuie să reducă răspuns imun respingere (clearance-ul). După livrare este egal cu grefa este plecat, răspunsul imun clearance-ul crescut, 40 % de mama-a-operator de transport va avea loc după livrarea de hepatita.

 

2. lamivudină eficacitatea este slab, singurul medicament pentru 3 luni, pic de rebound după oprire; tenofovir puternic, rebound dupa oprire poate fi, de asemenea, puternic.