Tenofovir Disoproxil fumarat comprimate

- Sep 04, 2017-

Foloseste comprimate de fumarat de Tenofovir Disoproxil:

Acesta este utilizat pentru tratamentul infecţiei cu HIV.

Acesta este utilizat pentru tratamentul infecţiei cu hepatita B.

Ce trebuie sa spuneţi medicului meu înainte să iau pastile de fumarat de Tenofovir Disoproxil?

Dacă aveţi o alergie la tenofovir sau orice altă parte de acest medicament (comprimate de fumarat de tenofovir disoproxil).

Dacă sunteţi alergic la orice medicamente cum ar fi acesta, orice alte medicamente, alimente sau alte substante. Spune medicul dumneavoastră despre alergie şi semne pe ceea ce a avut, cum ar fi erupţii cutanate; urticarie; mâncărime; dificultăţi de respiraţie; wheezing; tuse; umflarea feţei, buzelor, limbii sau gâtului; sau orice alte semne.

Dacă luaţi un alt medicament care are acelaşi medicament în ea.

În cazul în care luaţi adefovir.

Dacă luaţi orice medicamente care pot creşte şansa de probleme ale rinichilor. Există multe medicamente care pot face acest lucru. Întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Dacă alăptaţi. Alăpta în timp ce luaţi acest medicament.

Acest lucru nu este o listă cu toate medicamente sau probleme de sănătate, care interacţionează cu acest medicament (comprimate de fumarat de tenofovir disoproxil).


Spuneţi medicului dumneavoastră şi farmacistului despre toate dumneavoastră medicamente (prescrise sau OTC, produse naturiste, vitamine) şi probleme de sănătate. Trebuie să verificaţi pentru a vă asigura că este sigur pentru tine de a lua acest medicament cu toate de droguri şi probleme de sănătate. Nu porni, opri sau modifica doza de orice medicament fără a verifica cu medicul dumneavoastră.


Care sunt unele lucruri pe care am nevoie să ştiu sau în timp ce iau comprimatele de fumarat de Tenofovir Disoproxil?

Pentru toate utilizările de acest medicament (comprimate de fumarat de tenofovir disoproxil):


Toţi furnizorii de îngrijire a sănătăţii spune că luaţi acest medicament. Aceasta include dumneavoastră medici, asistente medicale, farmacişti şi medici stomatologi.

Probleme osoase, cum ar fi dureri osoase, oasele moale şi subţire oasele s-au întâmplat cu acest medicament (comprimate de fumarat de tenofovir disoproxil). Acest lucru poate duce la oase rupte. Trebuie să aibă un test pentru a verifica oasele tale. Discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Ia calciu şi vitamina D ca tine s-a spus medicul dumneavoastră.

Avea sânge de lucru verificat ca vi sa spus de către medic. Discutaţi cu medicul.

Acest medicament nu se opreşte răspândirea de boli precum HIV sau hepatita, care sunt transmise prin sânge sau a avea sex. Nu au nici un fel de sex fără a utiliza un latex sau poliuretan prezervativul. Share ace sau alte lucruri de genul periuţe de dinţi sau aparate de ras. Discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Acest medicament poate provoca rareori ficat umflat şi o problemă de sănătate acide în sânge. Acest lucru poate fi mortale în unele cazuri. Sansa poate fi mai mare la femeile, persoanele supraponderale şi oameni care au luat medicamente cum ar fi aceasta pentru o lungă perioadă de timp. Discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Spuneţi medicului dumneavoastră dacă sunteţi gravidă sau de gând pe obtinerea gravidă. Trebuie să vorbim despre beneficiile şi riscurile de a utiliza acest medicament în timp ce sunteţi gravidă.

Tratarea infecţiei cu HIV:


Acest medicament nu este un leac pentru HIV. Staţi în grija medicului dumneavoastră.

Hepatita B de testare trebuie să fie făcut aşa cum au fost spus de către medicul. Discutaţi cu medicul.

În cazul în care acordarea de copilul dumneavoastră, doza de acest medicament (comprimate de fumarat de tenofovir disoproxil) poate trebuie să fie schimbat ca modificări ale greutăţii copilului dumneavoastră. Greutatea copilului dumneavoastră verificat frecvent. Discutaţi cu medicul înainte de a modifica doza de copilului dumneavoastră.

Hepatita B infecţie:


Acest medicament nu este un leac pentru hepatită infecţie. Staţi în grija medicului dumneavoastră.

Va trebui să aibă un test HIV, aşa cum au fost spus de către medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră.Cum se ia acest medicament (comprimate de fumarat de Tenofovir Disoproxil) cel mai bun?

Utilizaţi acest medicament după cum a ordonat de către medicul dumneavoastră. Citiţi toate informaţiile furnizate la tine. Urmaţi toate instrucţiunile îndeaproape.


Iau acest medicament (comprimate de fumarat de tenofovir disoproxil) la acelaşi moment al zilei.

Este important să nu pierdeţi sau omite o doză din acest medicament in timpul tratamentului.

Continuaţi să luaţi acest medicament (comprimate de fumarat de tenofovir disoproxil) aşa cum au fost spus de către medicul dumneavoastră sau alt furnizor de servicii medicale, chiar dacă vă simţiţi bine.

Ia cu sau fără alimente.
Sursa: Drugs.com