Câteva neînțelegeri despre tenofovir

- Dec 01, 2017-

Câteva neînțelegeri despre tenofovir

În primul rând, cea mai puternică eficacitate a tenofovirului, sperând să fie întreruptă mai devreme

Din experiența clinică, tenofovirul poate fi mai puternic decât entecavirul. Aproximativ 10% din pacienții din entecavir au un răspuns slab. După un an de tratament, virusul nu mai este degradat pentru a treia putere a virusului, iar virusul este trecut la negativ timp de 3 luni între timp. Efectele de zece ani ale tratamentului cu tenofovir sunt rare. Tenofovirul reduce probabilitatea de a fi mai rapid decât entecavirul.

Totuși, comunitatea tuturor medicamentelor nucleozidice poate elimina numai replicarea activă a virusului, antigenul virusului nu are efect direct, în cazul pacienților cu "trei complet pozitivi", antigenul E negativ cel mai adesea și 4,5 ani, uneori a cantitatea mică de antigen rezidual E poate să rămână 1,2 ani sau chiar mai mult.

Eventual, potența tenofovirului reduce rapid nivelul de replicare virală și reduce în mod semnificativ reaprovizionarea matricei de virus, ceea ce poate conduce la o livrare inactivă care încă necesită medicație. Femeile mele în ambulatoriu care au luat 3 ani, antigenul de suprafață negativ, anticorpul de suprafață de peste 1000 mIU / ml, nu au rebound după oprire, dar aceasta este doar una din mii de pacienți.

În al doilea rând, nefrotoxicitatea tenofovirului trebuie să respecte funcția renală serică

Tenofovir este utilizat în prezent în unele instrucțiuni HIV în limba engleză, reacții adverse grave, inclusiv leziuni tubulare, atunci când filtratul glomerular de calciu, fosfor nu poate fi reabsorbit înapoi în sânge, provocând Rhesus (am o astfel de boală a cartilajului, utilizarea pe termen lung a adefovirului la pacienții din câmp, termenul scurt a fost dificil de inversat). Am examinat β2-microglobulina urinară 24 de ore pe an la pacienții care au luat tenofovir, o ușoară creștere a vârstei de vârstă medie și a persoanelor în vârstă de peste 45 de ani în doi ani, dar nu la adulții tineri, dar poate fi utilizată pentru Happen pe termen lung , astfel încât inspecția regulată este esențială.

La pacienții cu insuficiență renală ușoară, în funcție de clearance-ul endogen al clearance-ului creatininei de 60-90% din doza de tenofovir per 36 de ore, se utilizează un comprimat, < 60%="" ~="" 30%="" jumătate="" pe=""> Verificați la fiecare 24 de ore microglobulină urinară β2, 24 ore, dacă proteina a crescut timp de 3 luni pentru a revedea majoritatea entecavirului poate fi normal, poate fi înlocuită cu tenofovir.

În al treilea rând, utilizarea pe termen lung a rezistenței la medicamente poate fi vindecată

Tenofovir aprobat în 2008 pentru hepatita cronică B, nu a fost confirmat în aproape 8 ani de rezistență, a fost testat la pacienții infectați cu virusul HIV și virusul hepatitei B suspectați de tulpini rezistente la medicamente au fost în cele din urmă studiate în detaliu și negative. Până în prezent, nu au fost găsite dovezi clinice și clinice privind răspunsul la pacienții cu eficacitate la tratament și au fost identificate cazuri de rezistență. Prin urmare, nu se știe unde este locul rezistenței la tenofovir.

Am fost infectat cu virusul hepatitei B în două celule stem și am luat tenofovir în greutate la copiii cu doze mari de imunosupresoare, cum ar fi corticosteroizii. Unul dintre pacienți a observat controlul negativ al virusului pentru mai mult de șase luni până în prezent.

Infecția cu virusul hepatitei cronice B din țara noastră reprezintă jumătate din astfel de pacienți din lume. Medicamentul este folosit pe scară largă după reducerea prețului. De asemenea, este posibil ca unele rezistențe la medicament să apară după mulți ani. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la situația actuală, frica de rezistența sa, și apoi nici un tratament. Experții științifici din Shanghai au descoperit un nou medicament similar cu mecanismul terapeutic cu interferon, numit cod AZ4, experimentele in vitro pot fi viruși anti-hepatită B, lucrări de cercetare au fost publicate în reviste internaționale, perspective foarte reușite. În prezent, nivelul general al cercetării științifice a Chinei este al doilea decât în ​​Statele Unite și ar trebui să avem încredere.

În al patrulea rând, femeile însărcinate cu hepatită consideră că tenofovirul se referă la siguranța fătului

80% din tenofovirul nostru este utilizat la femeile gravide cu hepatită cronică B, aproape o mie de nou-născuți și fără feedback asupra problemelor de sănătate. Există încă unele limitări. De fapt, comunitatea internațională a fost folosită pe scară largă și nu au fost raportate deformări nou-născute care să depășească probabilitatea normală.

Există încă cronice de hepatită B femeile gravide vă faceți griji cu privire la acest medicament nesigure, aminotransferazelor ridicate nu sunt tratamente anti-virale, și unele cedează opoziției de mama ei, hepatita mama doresc să reproducă copilul sănătos nu este unii agățat.

Spuneți o poveste: O femeie din Daqing acum câțiva ani, jumătate din ficatul malformațiilor congenitale și, din nefericire, suferă de ciroză hepatită B, soțul ei a lucrat foarte tare în întreprinderile străine, ea, indiferent de cerințele lor de risc pentru soțul ei ai un copil. Închirierea în apropierea spitalului, care servesc tenofovir și un număr mic de medicamente auxiliare, la șase luni de la principalii indicatori ai revenirii normale la medicamente. Înainte de muncă, m-am dus la spitalul nostru și am cerut protecția muncii. În acest moment, am luat Tenofovir după ce eram însărcinată. Ea a crezut în mod eronat că era cea mai sigură să-și ia fătul și să-și asume mai degrabă riscul. După verificarea virusului și a funcției hepatice a revenit, sângerare a avut loc în timpul nașterii, de salvare și de recuperare, și rămâne în Guangzhou să observe, nu sa întâmplat după livrarea de insuficiență hepatică acută înapoi.

În al cincilea rând, cu tenofovir, nu trebuie să utilizați entecavir și interferon (sau Pegasus)

Tenofovirul, entecavirul și piroxicamul sunt medicamente anti-hepatită B de top cu diferite puncte forte și puncte slabe și ar trebui selectate de la caz la caz sau pe cont propriu.

Pacienții cu o rudă apropiată de malignitate, în special ciroză ușoară, sunt cel mai bine "mari trei pozitivi" (sau antigeni de suprafață mai mici de 1000 iu / ml), iar pacienții tratați cu piroxicam sunt aproape fără HCC.

Reacțiile adverse la entecavir, atâta timp cât nu există alcool, medicamente imunosupresoare și norme de medicație, dar și rareori rezistente. Aplicația clinică a clinicii mele timp de aproape 10 ani, rezistentă la 7,8 persoane, cu excepția 1, este "lipsită de cauză".

Entecavirul este cel mai bun bupropion pentru tenofovir atunci când apar leziuni renale la tenofovir sau la pacienți individuali (de ceva timp) sunt intoleranți și pot fi trecuți temporar la entecavir timp de mai multe luni. Chiar dacă a existat rezistență la lamivudină, dar și pentru a proteja site-urile rezistente la medicamente entecavir nu se muta.

Cel mai proeminent avantaj al tenofovirului este cea mai puternică eficacitate antivirală, derivată din clearance-ul virusului de replicare, multe beneficii benefice ale bolii.